"Arbeta smartare med e-post och kalender i företagsklass"

Exchange

För dig som har extra krav på t.ex. e-post och kalender funktionalitet, är Microsoft Exchange ett utmärkt alternativ. Utöver all funktionalitet i Outlook såsom delade kalendrar, delade e-postadresser mm så har varje klient även en Outlook Web App.

Outlook Web App är en webmail som ser ut – och fungerar som ditt vanliga Outlook program oavsett var i världen du befinner dig. Om du har mobiltelefon med Exchange klient, exempelvis Android, Iphone m.fl. så kan du få Exchange helt integrerat i telefonen. Där synkroniseras även kontakter och kalender. Möjlighet till återställning av den dagliga backupen finns på begäran.

Med Exchange har du alltid den senaste informationen var du än befinner dig. I datorn, i mobilen, i paddan – allt synkroniserat.

Det ledande e-post och kalendersystemet

Med Hosted Exchange erbjuder vi alltså marknadens ledande lösning för e-post, kalender och kontakter. Hosted Exchange ger dig möjligheten att dela e-post, kontakter och kalendrar med varandra, oavsett var du befinner sig.

Virusskydd, skräppostfilter (antispam) samt daglig backup ingår så klart också.

Indelat i 3 nivåer

Exchange finns i 3 nivåer beroende på vad du behöver.

Basic

Exchange Basic är en grundversion med 2 GB lagring. I grundversionen ingår Outlook Web App (webmail)

Standard

I mellanversionen finns det stöd för Microsoft Outlook eller t.ex. Apple mail. Det ingår då 8 GB lagring.

Enterprise

I den utökade versionen Enterprise ingår även stöd för mobil synkronisering och möjlighet att t.ex låsa telefonen om den blir stulen. Vidare ingår ett s.k. onlinearkiv där man kan lagra gammal e-post för arkivering.

Du kan även välja hur stort lagringsutrymme du vill ha.

Det ingår 16Gb lagring som standard men du kan utöka efter behov.

På den egna datorn används normalt senaste versionen av Microsoft Office Outlook eller Apple Mail.

Konfiguration

Tack vare Outlooks ”auto discover” funktion så är det enkelt att konfigurera ett nytt konto. Du skriver in din e-post adress och lösenord i Outlook så letar programmet självt upp inställningarna för ditt konto.

Kontakta oss